Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pokroić, zetrzeć lub porwać i połączyć z sosem – oto cała...
fot. Brent Hofacker/123RF

Łatwiej się już nie da. Odchudzanie tą dietą nie wymaga liczenia kalorii. Zobacz, co zawierają posiłki diety wolumetrycznej

Surówki i sałatki

Pokroić, zetrzeć lub porwać i połączyć z sosem – oto cała filozofia przygotowania sałatek i surówek, tymczasem liczba możliwych kombinacji i smaków pozostaje nieskończona. Mieszanki warzyw z owocami, ugotowanymi nasionami roślin strączkowych, jajkiem na twardo, rybą czy mięsem można jeść jako duży posiłek, a bez treściwych dodatków – jako przekąskę. To również dobre danie na wynos – warstwową sałatkę można przygotować w słoiku.

Zobacz również

Epokowa rewolucja na zlocie w Bornem Sulinowie. Nie wszyscy będą zachwyceni [zdjęcia]

Epokowa rewolucja na zlocie w Bornem Sulinowie. Nie wszyscy będą zachwyceni [zdjęcia]

Poznański Kongres Brydżowy przez całą majówkę. Będzie unikatowa talia kart

Poznański Kongres Brydżowy przez całą majówkę. Będzie unikatowa talia kart

Polecamy

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Jestem ekspertem żywienia i jem cukier, ale nie tyję. Jak to robię? Co jem?

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać